TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. Tietosuojakäytäntömme

Kun vierailet verkkosivustollamme www.powerrider.fi tai ostat tuotteitamme, saatamme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja alla kuvatuilla tavoilla. Tällöin me toimimme rekisterinpitäjänä. Voit osoittaa meille minkä tahansa pyynnön koskien henkilötietojesi käsittelyä.

Henkilötietojesi suojaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi tiukasti Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Kun käytämme termejä kuten "henkilötieto", "käsittely", "rekisterinpitäjä" ja "henkilötietojen käsittelijä", niillä on tietosuojalainsäädännössä määritellyt merkitykset.

2. Mitä tietoja ja mihin tarkoitukseen?

Sinun ostokseesi liittyvät tiedot: Kun ostat tuotteita verkkosivustoltamme www.powerrider.fi, käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi (sisältäen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron).

Me saatamme myös käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme:
-lähettää tiedotuksia/ilmoituksia, koskien esimerkiksi tuotteita tai kilpailuja
-käsitellä antamaasi arvostelua koskien asiakaspalveluamme
-ottaa sinuun yhteyttä, mikäli toimituksessa tai tilauksessasi on joitain ongelmia 
Voimme myös käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointiin, jonka voit halutessasi kieltää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Näitä tietoja käsitellään osaksi siksi, että se on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, ja osaksi siksi, että se on välttämätöntä voidaksemme oikeutetun etumme mukaisesti kommunikoida kanssasi tehokkaalla tavalla, ja tarjotaksemme asiakkaillemme huipputason palvelua.

Kokoamme ja analysoimme tietoja www.powerrider.fi verkkosivustoilla tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista. Tämä sisältää IP-osoitteesi, selaimesi, käyttöjärjestelmäsi, vuorovaikutteiset toiminnot mainosten kohdalla, sekä katsotut sivut. Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä ja saatamme käyttää evästeitä antaaksemme henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, jonka voit peruuttaa koska tahansa.

Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi sekä puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat ostoksesi, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin demografiatietojen osalta, kuten sukupuoli, syntymäpäivä ja osoite. Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tällaista profilointia koska tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

3. Kenen kanssa jaamme tietojasi?

Saatamme jakaa tietojasi yhtiökumppaneidemme kanssa, esimerkiksi logistiikkakumppaneillemme sekä maksupalveluntarjoajillemme. Muissa tapauksissa emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämissä tilanteissa.

4. Tietojesi sijainti

Me säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla. Koska otamme tietosuojan vakavasti, emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja kaikki henkilötietojen käsittelijämme ovat tiukan vaitiolovelvollisuuden alaisuudessa koskien henkilötietojasi. Tietyissä tapauksissa voi olla kuitenkin välttämätöntä siirtää henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle ja mikäli näin on, varmistamme että tietojensiirto on toteutettu vaadittavien turvatoimenpiteiden mukaisesti, esimerkiksi Euroopan Komission omaksumien tietosuojaa koskevien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti tai EU-US privacy shield -järjestelyn mukaisilla siirroilla. Voit saada jäljennöksen näistä suojatoimenpiteistä ottamalla meihin yhteyttä.

5. Säilytys ja poistaminen

Poistamme henkilötiedot, kun kaikki kyseessä olevat henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset on täytetty ja kun poistaminen on sallittua asianmukaisten lainsäännösten ja määräysten perusteella.

6. Sinun oikeutesi

Olet oikeutettu saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä koska tahansa.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja kun EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/678 (GDPR) on tullut voimaan, voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan "tietojen siirtämiseksi").

Jos sinulla on mitään huomautettavaa koskien henkilötietojesi käsittelyä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Tiedotamme myös, että olet oikeutettu lain mukaisesti tekemään valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle.

7. Päivitykset ja muutokset.

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, sisällytämme tähän päivämäärän jolloin tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen.

8. Kysyttävää tietosuojakäytännöstä

Jos sinulle herää mitään kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, otathan meihin yhteyttä.